Ontzorgen is onze missie, service verlenen is wat wij doen

Binnen HMG begrijpen we dat technische problemen en onderhoudsbehoeften zich niet aan kantoortijden houden. Daarom bieden wij onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, betrouwbare service en onderhoudsdiensten. Ons toegewijde team staat altijd paraat om uw bedrijf draaiende te houden, ongeacht het tijdstip of de locatie

Tientallen jaren ervaring

We hebben jarenlange ervaring met het reviseren, onderhouden, in bedrijfstellen en inspecteren van rotating equipment, bilge water separatoren, water treatment installaties, het uitvoeren van kalibraties en het oplossen van elektrotechnische problemen. Met een veelzijdig klantenbestand van overheidsinstellingen, de petrochemie, productie industrie tot in de Marine & Offshore, denken wij in oplossingen en bieden vakmanschap.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u een calamiteit waar bij snel actie moet worden ondernomen? Graag komen wij met u in contact.


Bel 0251-314668 of mail ons uw vraag.

Contact opnemen Fill 1 Copy
Kom jij ons team versterken?
Korte lijnen en snelle service

Korte lijnen en snelle service

De HMG groep staat voor ontwikkeling, verbinding en het totaal ontzorgen van u als klant. Onze mensen zijn onze kracht, samen groeien is onze missie.

Over hmg Fill 1 Copy