Las- en constructiewerk op hoog niveau

Bij HMG Mechanical B.V. zijn we gespecialiseerd in hoogwaardig las- en constructiewerk voor een breed scala aan toepassingen. Met onze ervaren lassers en mechanisch monteurs leveren wij nauwkeurig en betrouwbaar las- en constructiewerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij ons tref je echte vakmensen die er hun trots uit halen constructies met heel veel precisie en tot op de millimeter nauwkeurig te maken. We zijn van alle markten thuis. Hebben brede materiaalkennis en werken met alle soorten staal en metaal.

Onze lasdiensten omvatten verschillende technieken, waaronder MIG/MAG-lassen, TIG-lassen en elektrodelassen. Of u nu op zoek bent naar lassen voor staal, aluminium, roestvaststaal, weervaststaal of andere materialen, wij hebben de expertise en de middelen om aan uw behoeften te voldoen, op locatie of in onze eigen werkplaats!

Kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid

Bij HMG Mechanical B.V. streven we naar kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid.
Onze mecahnisch monteurs en lassers zijn goed opgeleid, hebben ruime ervaring en werken met geavanceerde lasapparatuur en technieken. We hechten ook veel waarde aan veiligheid en zorgen ervoor dat al onze las- en constructie werkzaamheden voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw las en of constructieproject te bespreken. Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies, hoogwaardig las- en constructiewerk en een uitstekende service. Vertrouw op HMG Mechanical B.V. voor al uw las- en constructie behoeften.

Contact opnemen Fill 1 Copy
Kom jij ons team versterken?
Korte lijnen en snelle service

Korte lijnen en snelle service

De HMG groep staat voor ontwikkeling, verbinding en het totaal ontzorgen van u als klant. Onze mensen zijn onze kracht, samen groeien is onze missie.

Over hmg Fill 1 Copy