Uw betrouwbare partner voor scheepsservice en reparaties

Bij Seatec Marine & Industrial Services begrijpen we dat efficiënte werking van uw scheepsapparatuur essentieel is voor een soepele vaart en het behoud van de veiligheid aan boord. Daarom bieden wij uitgebreide service en reparaties aan boord van schepen en in onze eigen werkplaats, met speciale expertise in o.a. pompen, olie-water separatoren, bilge monitors, lenswaterreinigers elektromotoren en reserveonderdelen.

Adequaat en kwalitatief

Bij Seatec Marine & Industrial Services staan we bekend om onze betrouwbaarheid, technische expertise en klantgerichte aanpak. We begrijpen de unieke uitdagingen van de scheepvaartindustrie en dat het heel vaak snel schakelen is. U kunt op ons vertrouwen voor betrouwbare en efficiënte technische dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat onze services voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, ongeacht de omstandigheden

In Nederland, maar ook ver daarbuiten!

Onze vakmensen zijn wereldwijd inzetbaar en hebben jarenlange ervaring met service en reparatie werkzaamheden in binnen en buitenland.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke service- en reparatiebehoeften te bespreken. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen.

Contact opnemen Fill 1 Copy
Kom jij ons team versterken?
Korte lijnen en snelle service

Korte lijnen en snelle service

De HMG groep staat voor ontwikkeling, verbinding en het totaal ontzorgen van u als klant. Onze mensen zijn onze kracht, samen groeien is onze missie.

Over hmg Fill 1 Copy